Slivkovú omáčku s levanduľou spracovanú do lahodnej jemnej pasty odporúča k divine 10 z 10 poľovníkov. Slovenské slivky spracované do jemnej pasty tvoria spolu s chuťou levandule a kari korením dokonalú prílohu ku grilovaným plesňovým syrom,steakom alebo k divine. Odporúča 10 z 10 poľovníkov. Dostupné aj v pikantnej verzii s čili korením. Vyrobené zo slovenského ovocia a z čerstvých kvetov levandule vypestovanej na Záhorí. Balenie: 220 g Sterilizované. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Po otvorení skladujte v chlade. Zloženie Slivková pasta (80 %), cukor, levanduľový macerát (lavandula angustifolia), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, želírujúca látka: pektín, balzamikový ocot, kari korenie Výživové údaje na 100 g výrobku: Energia: 929 kJ / 222 kcal, tuky: <0,50 g - z toho nasýtené mastné kyseliny: <0,10 g, sacharidy: 53,00 g - z toho cukry: 52,00 g, vláknina: <2,10 g, bielkoviny: <0,70 g, soľ: 0,02 g