Nealkoholické jemne perlivé vína vyrábaná zo sviežich mladých vín so zvýšeným obsahom CO2, podporujúceho sviežosť a stabilitu. Pôsobí blahodárne na efektívnejšie trávenie, kedy na rozdiel od alkoholických vín nie je organizmus nútený vynaložiť energiu na trávenie alkoholu a všetka energia je tak využitá na trávenie potravy. Priaznivý vplyv na ľudský organizmus je zaistený zvýšeným obsahom enzýmov, organických kyselín a látok polyfenolového komplexu v nealkoholickom víne. Pre výrobu sa používajú odrody Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrody Ariana a Agni.
Pri otváraní dodržujte uhol sklonu fľaše 45 - 60 °
K vínu Revin rosé odporúčame
Má sviežu a pikantnú chuť, podáva sa chladené, hodí sa predovšetkým k rybám a kurčaťu. Vhodné ako pre akúkoľvek príležitosť a hlavne pre tých, ktorí z nejakého dôvodu nemôžu piť alkohol.
podávame
7 - 9 ° C
uchovávame
6 - 8 ° C
vlastnosti vína
odroda cuvée
akostné zatriedenie nealkoholické víno
Farba vína ružové
objem 0,75 l
zbytkový cukor polosladké
obsah alkoholu do 0,09% obj.
Krajina pôvodu česká republika
Vinárska oblasť morava
rad Revine - nealkoholické víno
Dátum minimálnej trvanlivosti 2023
Energetická hodnota 114 kJ / 27 kcal
bielkoviny <0,5 g
sacharidy 6,3 gz toho cukry 5,2 g
tuky <0,5 gz toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
soľ 0,07 g
alergény oxid siričitý
Vlastnosti vína | |
Cukornatosť | Polosladké |
Druh | Ružové |
Typ | Nealkoholické |