Carla Dezert Diana orech v mliečnej čokoláde 133g (VH447)

Doprava Zadarmo
Pri nákupe nad 60€

Objednávky do 10:30
Expedujeme v ten deň.

Veľkoobchod
Možnosť veľkoobchodného nákupu

Darček Zadarmo
Ku každej objednávke
Formované čokoládové bonbóny v mliečnej čokoláde (48%) s lieskovoorieškovou náplňou (44%) a celými jadrami lieskových orechov (8%).
Zloženie
Cukor, rastlinný tuk (shea, kokosový a slnečnicový), kakaové maslo, pražené jadrá lieskových orechov, sušené mlieko plnotučné a odstredené, kakaová hmota, lieskovooriešková pasta (4,8%), laktóza, sušená srvátka, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, emulgátor (sójový lecitín), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR.
Alergény sú v zložení zvýraznené tučne. Môže obsahovať stopy iných suchých škrupinových plodov. Obsah kakaovej sušiny v mliečnej čokoláde min. 32%.
Priemerné výživové hodnoty v 100g:
Energetická hodnota 2394 kJ / 574 kcal
Tuky 37 g
Z toho nas. mastné kyseliny 20 g
Sacharidy 51 g
Z toho cukry 48 g
Vláknina 2,6 g
Bielkoviny 7,6 g
Soľ 0,23 g
Zloženie
Cukor, rastlinný tuk (shea, kokosový a slnečnicový), kakaové maslo, pražené jadrá lieskových orechov, sušené mlieko plnotučné a odstredené, kakaová hmota, lieskovooriešková pasta (4,8%), laktóza, sušená srvátka, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, emulgátor (sójový lecitín), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR.
Alergény sú v zložení zvýraznené tučne. Môže obsahovať stopy iných suchých škrupinových plodov. Obsah kakaovej sušiny v mliečnej čokoláde min. 32%.
Priemerné výživové hodnoty v 100g:
Energetická hodnota 2394 kJ / 574 kcal
Tuky 37 g
Z toho nas. mastné kyseliny 20 g
Sacharidy 51 g
Z toho cukry 48 g
Vláknina 2,6 g
Bielkoviny 7,6 g
Soľ 0,23 g
Dodatočné parametre
| Kategória: | Čokoláda |
|---|---|
| EAN: | 8595019621886 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
Značka Carla je známa svojimi kvalitnými produktmi, ktoré sú obľúbené medzi cukrármi aj spotrebiteľmi. Ich výrobky možno nájsť v rôznych obchodoch a cukrárňach po celej Českej republike a na Slovensku. Špecializuje sa na výrobu fondánovej hmoty, kakaovo-orieškových náplní a čokoládových polotovarov, ktoré sú využívané v cukrárskych a pekárenských výrobkoch. Okrem toho vyrába aj hotové čokoládové výrobky, ako sú pralinky a čokoládové cukrovinky.
